Impressum

I henhold til § 5 TMG:

ENERGETIX GmbH & CO. KG
Franz-Kirsten-Straße 1
55411 Bingen

Repræsenteret ved:

Komplementar: ENERGETIX Verwaltungs GmbH
Hovedsæde: Bingen
Ejer: CEO Roland Förster og Alexander Link
Registrerings-domstol: Mainz HRB23389

Kontakt:

Telefon: 0049 6721 1823 - 0
Telefax: 0049 6721 1823 - 29
E-Mail: info@energetix.tv

Registreringsoplysninger:

Optagelse i handelsregisteret
Registreringsdomstol:Mainz
Registreringsnummer: HRA22395

SKAT ID:

Moms identifikationsnummer i overensstemmelse med 27 § Value med tilføjelse af Tax Act:
DE241598227

Europæisk online-platform til bilæggelse af tvister

Den europæiske kommission stiller en internetplatform til online-tvistbilæggelse til rådighed, som kan findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Fra og med den 15. februar 2016 har alle forbrugere mulighed for at bruge denne platform til bilæggelse af tvister, der opstår i forbindelse med online-bestillinger.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Ansvar for indhold
Indholdet af vores sider er blev skabt med stor omhu. For rigtighed, fuldstændighed og aktualitet af indholdet kan vi ikke tage noget ansvar. Som en tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7, stk 1 TMG for eget indhold på disse sider under den almindelige lovgivning. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi ikke forpligtede som en service-udbyder til at overvåge transmitterede eller lagrede oplysninger eller til at undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere for anvendelse af oplysninger i henhold til de generelle love forbliver upåvirket, men en relevant forpligtelse er kun muligt fra datoen for viden om en specifik overtrædelse. Efter anmeldelse af sådanne overtrædelser vil vi fjerne indholdet med det samme.

Ansvar for links
Vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider, over hvilke vi ikke har kontrol. Derfor kan vi ikke acceptere noget ansvar for dette eksterne indhold. De respektive udbydere eller operatører er altid ansvarlig for indholdet på disse web-sider. De linkede hjemmesider blev kontrolleret på opstartstidspunktet for at forbinde til mulige juridiske overtrædelser. På det tidspunkt forelå intet ulovligt indhold. En permanent kontrol af de linkede sider er urimelig, uden konkrete beviser for en overtrædelse. Efter anmeldelse af overtrædelser vil vi fjerne disse links straks.

Copyright
Indholdet på disse sider skabt af webstedets operatører er underlagt tysk lovgivning om ophavsret. Gengivelse, tilpasning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for rammerne af ophavsret kræver skriftligt samtykke fra forfatteren. Downloads og kopier af disse sider er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug, for så vidt som indholdet ikke er skabt af hjemmesidens operatør, ophavsret tredjeparter. Bidrag fra tredjeparter er mærket som sådanne. Skulle du stadig være opmærksom på krænkelse af ophavsretten, beder vi om et hint. Efter anmeldelse af overtrædelser, vil vi straks fjerne et sådant indhold.

Databeskyttelse
Brugen af vores hjemmeside er normalt muligt uden at give personlige oplysninger. Indsamlingen af personlige data (f.eks navn, adresse eller e-mail adresser) indsamles, dette er så vidt muligt på frivillig basis. Disse data er ikke uden dit udtrykkelige samtykke til tredjeparter. Vi gør opmærksom på, at data transmission via internettet (f.eks når den kommunikerer via e-mail) kan have sikkerhedsmæssige huller. En komplet beskyttelse af data mod uautoriseret adgang af tredjemand er umuligt. Brugen af udgivet under forlagets forpligtelse af tredjemand til at sende uopfordrede reklamer og informationsmateriale herved er udtrykkeligt forbudt. Operatørerne af disse sider kan benytte sig af juridiske skridt i tilfælde af uanmodet salgsfremmende oplysninger, såsom spam e-mails.